Tietoa meistä

Tallillamme häärää tiivis porukka, joka on ”yhtä suurta perhettä” ja yhteishenki on mitä mahtavin. Yhteistyömme on saumatonta ja joukossamme on tallimme hevostenhoitajia, tilanomistaja, hevosenomistajia, tallinomistaja, ensiavusta vastaava henkilö sekä ”yleismiehiä ja -naisia”. Paras kuitenkin antaa puheenvuoro jokaiselle itselleen vasemmalta oikealle 🙂

Virpi Laine

” Terve! Olen Virpi ja Kosulanniemen Tallin omistaja. Olen vuosimallia -77 ja puuhastellut hevosten parissa pienestä pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia ollut elämän varrella useita ja haaveenani aina ollut oma pieni talli, jossa opettaa heppakärpäsen puremia pieniä lapsia sekä ratsastamaan että huolehtimaan hevosten hyvinvoinnista. Nyt haave on toteutunut ja olen kiitollinen ihanalle miehelleni, upealle taustajoukolleni sekä tietenkin kolmelle kaviolliselleni mitä tallistani löytyy, että voin toteuttaa unelmaani. Tervetuloa Kosulanniemen Tallille! ”

Tarmo

” Moro! Meikäpoika on Tarmo! (huhuu, tossa Virpin olkapäällä!!) Olen syntynyt vuonna 2010 ja oikeastaan mun työ on olla söpö tallimaskotti ja roikkua jonkun olkapäällä tai hupussa..no, välillä mä…ehkä…joskus…saatan livahtaa syömään omenanameja ja sitten mua torutaan. Lapsista mä tykkään ja lapset musta, ne ottaa mut aina tallilla mukaan touhuihin. Niinjuu, oon rodultani Paint ja mun säkä on 20cm. Nyppäähän kuule mun riimusta kun käyt tallilla, jos en muuten huomaa, niin vaihdellaan kuulumisia (ja herkkuja).. ”

Pauli Mönkkönen

” Hei! Olen Pauli, vuosimallia -72. Olen Kosulanniemen tilan omistaja vuodesta 1997 lähtien. Kosulanniemen Tallilla lähinnä ”jokapaikanhöylä” ja autan siinä missä pystyn. Kokemusta hevosista emännän myötä vuodesta 2015 alkaen. Tallilla käyn tarvittaessa hevosia hoitamassa. ”

Lilja Piho

” Heippa! Olen Lilja ja olen syntynyt vuonna 2003. Olen Virpin tytär ja asun äitini ja Paulin luona. En harrasta ratsastusta, mutta en kovin vanha ollut kun ensi kerran hevosen selkään istutettiin. Omia poneja ja hevosia on elämän varrella ollut, heppakärpänen ei vain ole purrut kovin pahasti. Tallilla tulee kuitenkin autettua ja jonkin verran lasten Heppakerho/leiripäivissä. ”

Helka Mård

” Moikka! Oon 2005 vuonna syntynyt Helka ja tallilla joka paikassa apulaisena (siinä missä osaan). Hevosista ei keppareita isompaa kokemusta ole, mutta tahto oppia on sitäkin kovempi. ”

Suvi Mård

” Moi! Olen Suvi ja syntynyt vuonna 1988. Toimin tallilla ns. yleisnaisena ja Aarteen toisena omistajana huoltajan roolissa. Kokemusta hevosista nuoruudessa, taukoa kuitenkin ollut useampi vuosi, mutta tässä on tullut nyt hyvin opeteltua vuodesta 2016 alkaen hevosten käsittelyä ja hoitoa, tallin muiden hommien ohella. ”

Aada Mård

” Moi! Oon Aada syntynyt vuonna 2011 ja omistan Aarteesta puolet (sitä en tiedä et kumman puolen) ja ratsastan säännöllisesti Aarretta ja Milosta. Tallilla mulla ei virallisesti ole muuta hommaa kuin ponien liikutus sekä Aarteen karsinan siivous ja olen aika monessa kuvassa mallina. Käyn myös Kosulanniemen Tallin Heppakerhossa. ”

Tero Mård

” Hei! Olen Tero ja olen syntynyt vuonna -81. Toimin tallilla ns yleismiehenä sekä ensiapuhenkilönä. Yleensä minut tunnistaa keltaisesta liivistä, varsinkin leiripäivinä. Hevosista ei minulla ole kovin paljoa kokemusta, mutta eiköhän sitä tässä kartu ponin omistajan toisena huoltajana. ”

Venla Tirkkonen

” Moikka! Olen Venla ja olen tallityttönä tällä tallilla ja myös Aarteen hoitaja. Olen syntynyt vuonna 2004 ja olen ollut hevosten parissa suunnilleen vuodesta 2012 lähtien. ”

Janika Räsänen

” Moi! Olen Janika ja toimin tällä tallilla tallityttönä. Olen syntynyt vuonna 2004 ja käyn tällä hetkellä lukiota. Hevosten parissa olen epäsäännöllisen säännöllisesti pyörinyt myöskin vuodesta 2012 lähtien. Olen myös Pakken hoitaja ja liikuttaja, lisäksi avustan asiakkaita. Milosta ja Aarretta ajan, sekä jaan hoitovastuun niistä pienempien tallilaisten kanssa. ”

Jutta Burtsov

” Morjens! Olen Jutta ja olen syntynyt vuonna 2002. Kosulanniemen Talli on minulle entuudestaan tuttu jo useamman vuoden takaa ennen yritystoiminnan alkamista. Liityin talliporukkaan toukokuussa 2021 ja tällä hetkellä työskentelen Kosulanniemen Tallin verkkosivujen sekä sosiaalisen median parissa. Avustan myös tarvittaessa leireillä sekä heppakerhossa. ”

Tämä tiimi on täällä juuri Sinua varten, Tervetuloa 🙂